Regal Çamaşır Makinesi Kapak Açılmıyor

Regal çamaşır makinesi kapak açılmıyor sorunu tüm çamaşır makineleri gibi Regal markasının modelleri arasında da sık karşılaşılan sorunlar arasında yer almaktadır. Regal çamaşır makinenizde yaşanan kapak açılmıyor sorunun makinenin içinde su olması durumunda yaşanmış ise bu tamamen güvenlik amaçlı olarak makinenin gerçekleştirdiği bir uygulamadır. Bu durumda makinenizi kapatıp sonrasında programı sıkma bölümüne getirmeniz gerekir. Sıkma işleminin gerçekleştirilmesinde suyun boşaltılması sonrasında kapak belirlenen süre içinde açılacaktır.

Regal Çamaşır Makinesi Kapak Açılmıyor Sorunun Nedenleri

Regal çamaşır makinesi kapak açılmıyor sorunu makinenin içinde su alımına bağlı olarak yaşanmıyor ise teknik servis desteğini almanız gerekebilir. Aşağıda kapak sorunlarının nedenlerine yer verilmiştir. Bunlar:

  • Regal çamaşır makinesinin kapağının açılmama sorunu kapak alanında yaşanan problem nedeni ile gelişebilmektedir. Kapak alanında yer alan mandalda görülen sıkıntı nedeni ile kapak açılmaz.
  • Regal çamaşır makinesinin kapağının açılmaması komutun alınmaması nedeni ile oluşabilir. Bu durum ise makinenin dijital ekranı ya da program uygulaması kaynaklı bir sorun nedeni ile oluşabilir.

İlgili Yazılar

Çamaşırlar deliniyor
Altus çamaşır makinesi Arıza
Samsung Eco Bubble 9 kg kullanım kılavuzu
Beko çamaşır makinesi program iptali
Bulaşık Makinesi deterjan Almıyor
TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 4445545.net 4445545.org Altus Servis İstanbul Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis Arizacozum.com İstanbul Vaillant Servisi Kombicozum.com