Beko D 6081 B Çamaşır Makinesi Kapak Açılmıyor

Beko D 6081 B çamaşır makinesi kapak açılmıyor sorunu ile karşı karşıya kaldıysanız ilk olarak panik yapmayın. Çünkü kimi çamaşır makinesi modelleri diğer birçok makine modeline göre kapak kilidini geç açacaktır. Bu yüzden biraz beklemeniz en doğru seçenek olacaktır.

Çamaşır makinelerindeki kilit sistemi yıkama bittikten sonra da güvenlik amacıyla makinenin kapağını kilitli tutmaktadır. Bu yüzden de çamaşır makineniz yıkamayı bitirse bile çamaşırlarınızı birkaç saniye daha beklemeniz gerekecektir. Ancak bu birkaç saniye makine modelinden modeline de değişen bir süre olmaktadır. Belli bir süre beklediğiniz halde çamaşır makinenizin kapağı hala açılmıyor ise o zaman bu soruna nelerin sebep olacağına bakmanız doğru tercih olur.

Beko D 6081 B Çamaşır Makinesi Kapağı Neden Açılmıyor

Beko D 6081 B çamaşır makinesi kapak açılmıyor sorununa birçok etken sebep olabilir. Bu etkenlerden bazıları ve çözümleri ise şu şekildedir:

  • Makinenizin ön kapağı tam olarak kapanmadığı için açılmıyor olabilir. Bu durumda ön kapağı önce bastırıp sonra açmalısınız.
  • Makineniz içinde su varsa kapak açılmıyor olabilir. Bu durumda makinenizi sıkma programında tekrar çalıştırmanız gerekir.
  • Makinenizin filtresi tıkalı olduğu için suyunu çekmemiş olabilir. Bu durumda filtreyi temizlemeniz gerekir.

İlgili Yazılar

Ariston çamaşır makinesi deterjan gözünden su akıtıyor
Bosch E17 hatası
E43 hatası Çamaşır makinesi
Altus Bulaşık Makinesi Arızaları
Sular kesikken çamaşır makinesi nasıl çalışır
TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 4445545.net 4445545.org Altus Servis İstanbul Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis Arizacozum.com İstanbul Vaillant Servisi Kombicozum.com