Ariston Çamaşır Makinesi Temiz Yıkamıyor

Ariston çamaşır makinesi temiz yıkamıyor problemi ile karşılaştıysanız, bu problemin birçok nedenden kaynaklandığı söylenebilir. Akla ilk gelen nedenlerden biri su borunuzdan gelen suların kirli olması olabilir. Ama diğer sebep olabilecek nedenleri de kontrol ettirmekte fayda görebilirsiniz.

Ariston Çamaşır Makinesi Temiz Yıkamıyor Sorunun Çözümü

Ariston çamaşır makinesi temiz yıkamıyor sorunun birçok nedeni sıralanabilir. Bunun öncesinde birkaç şeyi kontrol etmeniz gerekebilir. Bunlar sırayla sıralanacak olursa:

  • Deterjan çekmecenizde kullandığınız deterjan topaklaşmış olabilir. Bu durumda deterjan markanızı değiştirmeyi deneyiniz.
  • Makinenize fazla çamaşır koymuş olabilirsiniz. Bu durumda makineniz tüm çamaşırlarınızı istediğiniz gibi temizlemiyor olabilir. Fazla çamaşırları bir arada yıkamaktan kaçınınız.
  • Deterjan çekmecenizin tam oturduğundan emin olunuz. Ve belirli zaman aralıklarında bu çekmeceyi çıkarıp temizliğini diş fırçasıyla yapınız.
  • Makinenizin lastiğini düzenli aralıklarla, temiz bir bezle temizleyiniz.
  • Musluklarınızdan gelen su kireçli olabilir. Böyle bir durumda bir uzman tesisatçıdan yardım alınız.

Bunlara rağmen hala sorununuza çözüm bulamadıysanız, size en yakın Ariston teknik servisine ulaşınız.

İlgili Yazılar

Electrolux Çamaşır Makinesi Yumuşatıcı Almıyor
Beko Bulaşık Makinesi E01 hatası nasıl giderilir
Ariston çamaşır makinesi Işıkları Yanıp Sönüyor
Siemens çamaşır makinesi F16 hatası
Bosch çamaşır makinesi neden yumuşatıcı almaz
TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 4445545.net 4445545.org Altus Servis İstanbul Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis Arizacozum.com İstanbul Vaillant Servisi Kombicozum.com