Profilo Çamaşır Makinesi Anahtar İşareti Yanıp Sönüyor

Profilo çamaşır makinesi anahtar işareti yanıp sönüyor ise bunun anlamı çocuk kilidinin aktif olduğunu size göstermektir. Birçok beyaz eşyada çocuk kilidi vardır. Çocuk kilidi sayesinde de beyaz eşyalar çalışırken çocukların eşyaları kurcalaması ve bozması engellenmiş olur.

Çamaşır makinelerindeki çocuk kilidi sayesinde makineniz çalışırken çocuğunuz herhangi bir düğmesine bassa bile bir şey olmayacaktır. Bu durum da özellikle küçük çocuklu aileler için büyük bir avantaj olmaktadır. Bu avantajdan yararlanmak isteyen aileler ise çocuk kilidini aktif eder ve ekranda anahtar işaretinin yanıp sönmesine sebep olurlar. Bu durumdan kurtulmak için ise çocuk kilidini devre dışı bırakmak gerekecektir.

Profilo Çamaşır Makinesinin Anahtar İşaretinin Yanıp Sönmesinin Çözümü

Profilo çamaşır makinesi anahtar işareti yanıp sönüyor ise bu sorunun çözümü için çocuk kilidini devre dışı bırakmalısınız. Bunun için ise aşağıdaki adımı takip edebilirsiniz.

  • Çamaşır makineniz çalışır durumda iken “kalan süre erteleme” ve “sıkma devri” düğmelerine aynı anda 3 sn basarak çocuk kilidini devre dışı bırakabilirsiniz

İlgili Yazılar

Arçelik çamaşır makinesi deterjan gözünden su akıtıyor
Bosch logixx 8 sensitive f63
Beko çamaşır makinesi Yıkamaya Geçmiyor
E18 Bosch çamaşır Makinesi Hatası
F 29 Bosch
TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 4445545.net 4445545.org Altus Servis İstanbul Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis Arizacozum.com İstanbul Vaillant Servisi Kombicozum.com